PLUG-IN MODULES

Casa Riketsa

MEER INFORMATIE

Exclusieve netwerklocatie in Brasschaat voor al uw privé meetings, feesten en evenementen

Exclusieve netwerklocatie in Brasschaat voor al uw meetings, feesten en evenementen.

Te midden van de bossen en in een oase van rust ontdekt u Casa Riketsa in Brasschaat. Het schitterende herenhuis, omgeven door veel groen en ruimte, biedt u de mogelijkheid om op een prachtige locatie te netwerken, bedrijfsbesprekingen te voeren en exclusieve events te organiseren.
Riketsa organiseert het allemaal voor u en biedt u een tot in de puntjes afgewerkt en verzorgd programma aan.

Een woning als deze ziet u niet elke dag! Ons prachtig gerenoveerd landhuis ligt in een residentiële buurt. Het landhuis heeft hoge plafonds en biedt één en al klasse. De gezellige,  stijlvolle woonkamer is bijzonder geschikt voor prestigieuze fotoshoots of vergaderingen in een select gezelschap. We organiseren op maat en tot in de details uitgewerkte catering voor groepen  ter plaatse. U kunt bij ons terecht zowel met kleine groepen van 6 personen tot 100 personen.

Wij verzorgen voor u de volledige organisatie van uw evenement en toch voelt u er zich helemaal betrokken bij. Wij beschikken zowel over expertise voor de organisatie van kleinere als grotere events. Wij bieden daarbij zowel een tot in de puntjes verzorgde regie, een strak projectmanagement als een duidelijke communicatie en nazorg.

Op deze schitterende locatie beschikt u zo gewenst over twee polyvalente vergaderzalen, een volledig ingerichte keuken, een ontvangstruimte/salon en een living/dining-ruimte.

UNIEKE EN EXCLUSIEVE TROUWLOCATIE

TROUWEN IN CASA RIKETSA

HOE ZIET ONZE LOCATIE ER UIT?

CASA RIKETSA SFEERIMPRESSIE

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

CASA RIKETSA CONTACTEREN

Voor prijzen en vragen kan u ons vrijblijvend contacteren door het contactformulier in te vullen of telefonisch tijdens weekdagen van 09.00u tot 19.00u.

Riketsa Bvba
Essensteenweg 79B
2930 Brasschaat
Tel. +32 (0)3 284 99 06
Gsm. +32 (0) 473 131 115
Email: info@riketsa.com

Wegwijzer!

Via de Ring van Antwerpen volgt u de E19 richting Breda. Neem vanaf de E19 de afrit 4 Sint-Job-in-’t Goor. Neem vervolgens de N117 naar Brasschaat. Neem na het verlaten van de snelweg na ca. 400 m op de rotonde de derde afslag naar de N117. Neem vervolgens na ca. 110 m de 1ste afslag en vervolg gedurende ca. 2,3 km uw weg langs de St.-Jobsesteenweg/N117. Neem dan op de rotonde de 3de afslag en vervolg de N117. U bereikt na ca. 2,2 km uw bestemming rechts.

Uw Naam (verplicht)

Bedrijf

Type event

Aantal personen

Uw Email (verplicht)

Uw Telefoonnummer

Uw Bericht

MEER PLUG-IN MODULES

RIKETSTA PLUG-INS

By | 2018-03-23T11:44:29+00:00 December 16th, 2016|0 Comments