OVER ONS 2018-03-13T09:27:24+00:00

EXCLUSIVE BRAND EXPERIENCE

OVER ONS

Riketsa is uw One-Stop-Shopping partner voor een exclusieve merkbeleving!

Onder 1 dak combineren we expertise in de meest uiteenlopende disciplines: Marketing (online, offline), Events, Public Relations, Reclame, Networking, Partnerships, Websites, E-commerce, Grafisch Ontwerp, Print Design, Huisstijl ontwerp, Concept ontwikkeling en al uw andere vraagstukken.

Wat Riketsa uniek maakt ten opzichte van zijn collega’s is dat wij reeds decennia lang investeren in duurzame relaties met de meest vooraanstaande contacten, merken en media uit diverse sectoren

Wij zijn er van overtuigd dat verbinden en de juiste combinaties en synergieën creëren dé sleutel is tot uw succes.

wat betekent dit nu concreet?

Om alles even tastbaar te maken, leggen we u graag Riketsa uit aan de hand van dit filmpje

Wij lanceerden in 2016 het krachtigste paardenmagazine Puissance omdat er vraag was naar een exclusief tijdschrift dat verbindingen legt tussen lifestyle en de paardensportwereld.

Riketsa ontwikkelde het concept en bedacht de toepasselijke naam (Puissance staat voor kracht en is ook een discipline in de paardensport waar paarden over extreem hoge hindernissen springen). Wij gingen zelf aan de slag met het grafisch ontwerp van de huisstijl, het magazine en de website.
Door ons uitgebreid netwerk aan vooraanstaande contacten slaagden we er in de nodige partners en adverteerders te vinden om het magazine succesvol in de markt te zetten.

We organiseerden een exclusief lanceringsevent, zorgden voor een unieke locatie, gerenommeerde gastsprekers en we benaderden het juiste doelpubliek. Bekende Vlamingen fleurden het evenement op waardoor er een extra boost in media aandacht ontstond. Onze gasten werden doorheen de avond getrakteerd op heerlijke hapjes bereidt door Wout Bru’s “Salto Plug-In Restaurant Concept”, waarna de champagne en rose wijn welig naar binnen vloeide. Onze gasten stonden aan te schuiven voor de mobiele greenscreen studio van Guestcam om met een gepersonaliseerde foto op de cover te staan van de eerste editie van Puissance Magazine. Nadien werd de avond vlot weggedanst op de muzikale beats van DJ en entertainer Crazy Sir G.

MEET THE TEAM

RIKETSA TEAM

WAAR ZIJN WE MEE BEZIG

RIKETSA NIEUWS